O NAS

ECO VILA MILA

ECO VILA MILA

Eco vila Mila se nahaja v neokrnjeni naravi, s čudovitimi razgledi, celo do Alp. Smo v vasici Kamence, med Rogaško Slatino (cca 5 km) in Termami Olimia (cca 6 km). Prepletanje tradicionalnega in sodobnega ter uporaba naravnega lesa hrasta v naših prostornih sobah z balkonom vam nudijo udobno bivanje in popolni počitek od stresnega vsakdana. Uporabljamo eko mila, čistila in druge naravne materiale. Nudimo nočitev, prav tako pa tudi zajtrk in večerjo ter po dogovoru tudi kosilo. Živimo v sožitju z naravo in del te zgodbe bi radi delili z vami! Dobrodošli pri nas doma!

RESTAVRACIJA

ECO VILA MILA

Enostavna, sveža in svetla. Pogled na strop nam pričara lep mozaik iz lesenih krogcev različnih motivov. Nudimo vrhunsko kulinariko po domačih, slovenskih receptih in s sodobnimi kuharskimi tehnikami. Ponudba bio jedi z bio vini, domačimi sokovi, likerji in domačimi izdelki, zadovolji tudi najzahtevnejše goste. Zelo radi kuhamo tudi brez glutena, laktoze, vegansko in vegetarijansko.

ECO VILA MILA
SOBE

SOBE

Eko vila Mila nudi namestitev v 6 zelo prostornih dvoposteljnih sobah z balkonom, ki so lahko po potrebi tudi 3 ali 4 posteljne sobe. Opremljenost je v naravnem stilu z vrhunskimi materiali in opremo. Uporabljamo eko mila, čistila in druge naravne materiale. Nudimo nočitev, prav tako pa tudi zajtrk in večerjo ter po dogovoru tudi kosilo.

Postajališče

ZA AVTODOME

Popotnikom z avtodomi nudimo prijetno bivanje v naravi in popolno oskrbo z našo servisno postajo, odprto vso leto. Na voljo je sanitarni vozelj z vodo, elektriko in odstranjevanjem odpadne vode in fekalij.

ZA AVTODOME