Sobe

Eko vila Mila nudi namestitev v 6 zelo prostornih dvoposteljnih sobah z balkonom, ki so lahko po potrebi tudi 3 ali 4 posteljne sobe.

Eko vila Mila nudi namestitev v 6 zelo prostornih dvoposteljnih sobah z balkonom, ki so lahko po potrebi tudi 3 ali 4 posteljne sobe. Opremljenost je v naravnem stilu z vrhunskimi materiali in opremo. Uporabljamo eko mila, čistila in druge naravne materiale. Nudimo nočitev, prav tako pa tudi zajtrk in večerjo ter po dogovoru tudi kosilo.
Prijazni smo družinam in prav vse naše prostorne sobe so lahko tudi družinske. Otroci ne spijo na pomožnih ležiščih, temveč na zelo kvalitetnih posteljah. Določene sobe je možno povezati, celo do 3 skupaj.  Prvi otrok do 13,99 let pa ima pri nas brezplačno nočitev.
Na voljo je prostorna soba s teraso – Jesen 3, do katere je možen dostop z invalidskim vozičkom. Gibalno oviranim pa je dostopna v celoti tudi naša restavracija.
ODPRTO

Vsak dan: 0 - 24
Rezervacija: 031 66 18 00

OBISKOVALCI O NAS...

 • S kolesi sva raziskovala po hribčkih v okolici Podčetrtka. Privabil naju je napis ob poti DOMAČ SLADOLED. Bil je resnično odličen. Prijazna lastnica je z veseljem pokazala lepe, prostorne, eko sobe. Vsaka soba malce drugačna, vsaka ima svojo zgodbo, prekrasen razgled, eko posteljnino..... Vrnila sva se tudi preizkusit nedeljsko kosilo. Postrežba profesionalna, okusi vrhunski, zelenjava z domačega vrta. Z veseljem se bova še vrnila, priporočam vsem, ki ljubijo naravo. 🙂

  Helena Rotovnik, Slovenija

 • Odlična, okusna hrana in zelo prijazno osebje! Priporočam 🙂

  Nina, Slovenija

 • Izvrstna hrana in super lokacija, za nameček pa tudi izredno prijazno in ustrežljivo osebje 🙂

  Dejan Žagar, Slovenija

 • Simpatičen, domač lokal. Izredno prijazni, lokal prilagojen otrokom (stolkcki, igrace, igrala) in hrana, ki zadosti vsakemu okusu. V naši družbi hud alergik, vegetarijanc in zaprisežen mesojed pa so vsem ustregli v vsaki želji! Odlično! Zelo pozitivni občutki, zagotovo se še vrnemo. Pri hrani pa nujno moram izpostaviti: ješprenovo rižoto, vrhunsko zelenjavno juho, odlične postrvi na žaru, jurkin sok, jurkin sladoled in neverjetno dobrer VEGANSKI štrudl. Čuti se da so sestavine domače, da je v lokal in hrano vnešene veliko energije ter da so se lastniki lotili odprtja Eco Vila Mila s srcem, hvala za prijetno izkušnjo!!!

  Mateja Pilko, Slovenija

 • Odlično kosilo iz domačih sestavin. Posebej dober domači sladoled, ki se pripravlja sproti.

  Branko Ples, Slovenija

 • Postrežba in storitve na nivoju, prijazno in profesionalno osebje. Zelo priporočam!

  Vesna Pribac, Slovenija

 • Najboljše vegansko kosilo, ki sem ga dobil v gostilni/restavraciji. Po predhodnem naročilu so pripravili juho, glavno jed in sladico. Vse je bil več kot odlično, domače. Vidi se, da vložijo veliko truda in dobre volje, tako v pripravo hrane kot tudi v samo strežbo. Priporočam!

  Jan Štiglic, Slovenija

OBIŠČITE NAS

Pokličite oziroma kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca in preverite razpoložljivost. Z veseljem Vam bomo odgovorili.

TELEFONSKA ŠTEVILKA
+386 31 66 18 00
NASLOV
CT D.O.O., PE ECO VILA MILA, KAMENCE 19, SI – 3250 ROGAŠKA SLATINA
KOORDINATE
46°12’05.6″N 15°37’25.1″E

KONTAKTNI OBRAZEC ZA SOBE